Udannet Helserådgiver!!

Atypiske celler og endnu en lægebesøg….

 photo frustration_zpsf5eda6e4.jpg

Da jeg for nogle uger siden, fik besked om jeg havde en kæmpe cyste på min venstre æggestok, tog lægen også nogle prøver for at sikre sig, at alt var okay. Jeg havde allerede forestillet mig det værste, og tænkte på adoption, og rigtig været god til at freake mug selv heeeelt vildt ud. Det pisse smart jo!
Der skulle gå lidt over en uge før jeg kunne få svar på den prøve – nervepirrende much???? Ja tak!! Jeg fik så her i sidste uge svaret, og igen et træls svar. Jeg ved simpelthen ikke hvornår alt det her stopper. Fik svaret på, at der stadig var atypiske celler og jeg skulle have taget prøver igen igen igen!!! Selvfølgelig er det rart, at der bliver holdt øje med det, og han tjekker så ofte hvis han har mistanke om, at der er noget galt, men nøøøøøøøj, hvor er jeg træt af det. Træt af dumme svar, træt af læge besøg, træt af at ligge med benene i vejret og ja…. mildt sagt, få smadret underlivet med deres instrumenter!! 😉

Den dag alt er ok, så bliver jeg verdens lykkeligste. <3

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udannet Helserådgiver!!