Kampen om mit negative jeg.

Selfie-helvede!

sticker,375x360.u1

Jeg har fået en del “hug” fra veninder og bekendte om, at jeg ligger rigtig mange af de såkaldte selfies ud på facebook og instagram – lidt for tit. Og nogen folk ville jo nok mene, at siden jeg ligger alle de billeder ud, er der absolut ingenting i vejen med min selvtillid.
Nix, svaret er her: Bekræftelse.

Faktisk får jeg tit at vide, af folk der møder mig for første gang, at jeg virker selvoptaget, snobbet, arrogant, whatever – indtil de lære mig, at kende. Min usikkerhed gør, at når jeg møder nye mennesker, trækker jeg mig lidt tilbage og lukker sammen, bliver genert og stille; frygten for de ikke ville kunne lide mig er stor, så derfor holder jeg mig tilbage og lader de andre om at føre samtalerne.

Alle mennesker har brug for bekræftelse, også os med lavt selvværd, har især et enormt behov for det, selvom man måske ikke helt tager det til sig. Og det er så det jeg søger jeg  gennem adfærd og handlinger – i mit tilfælde: Selfies. Og ja, det er da rart, at folk siger man ser sød og dejlig ud, lige i øjeblikket man får det at vide, men hvis det alligevel ikke er noget man tror på, noget jeg tror på – hvad skal det så gøre godt for?

 photo 10404512_10152306560819107_7672498828859870352_n_zps5390d9df.jpg

 

Jeg lærte noget hos min psykolog, til min sidste time. Hun sagde til mig: “Camilla, det er dit eget syn og vurdering af, hvor meget du SELV føler, du er VÆRD. Dit værd afhænger ikke af, hvad andre mennesker tænker, mener og siger om dig, men hvad du selv tænker, mener og siger om dig.” Og jeg bruger simpelthen for meget tid og mange krudt på, at tænke på hvad andre synes om mig. Og det er noget af det jeg vil arbejde på, at ændre. Det der med at man skulle kunne elske sig selv og acceptere sig selv. Det bliver noget af det sværeste på “min rejse”.

Dine tanker –> bliver til dine handlinger –> dine handlinger til dine vaner –> og dine vaner er dig.

 

I need to break these bad habits.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen om mit negative jeg.