Aflyst sangtræning

Udannet Helserådgiver!!

Hej allesammen.
Jeg har lige været væk noget tid, fra bloggen. Jeg har været på 3 dages kursus i Middelfart, som idag afsluttede med en lille eksamen og jeg kan kalde mig for “Helserådgiver”. 3 dage på Park Hotel, hvor vi fik serveret mad og kage hele tiden. 3 dage, 3 kilo tykkere. (De havde softice maskine med all you can eat softice!!!)
 photo senge_zpsbe4a40f8.jpg

Jeg har altid været “Beauty-pige” i Matas, men de seneste år, har jeg interesseret mig rigtig meget for produkterne i vores vitalafdeling, så derfor, tøvede jeg ikke da min chef spurgte om jeg kunne tænke mig, at blive Helserådgiver.

Så fra nu af kan jeg både kalde mig selv for: Materialist, Makeup-artist OG Helserådgiver! Juhuuuuu!

 photo FullSizeRender-2_zps667c61db.jpg

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aflyst sangtræning