Scccch…..

Time to stress-down…

Kære allesammen.

Igen, har der været stille på bloggen. Har ikke rigtig haft noget jeg synes jeg villle skrive om. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, har jeg været sindssygt udmattet på det sidste og ikke kunne overskue noget. Begyndte at miste appetitten og få sygt ondt i maven også, og noget der føltes som begyndende mavesår – så jeg tog til lægen igår.

Jeg fik taget en masse blodprøver og hun lavede nogle forskellige tests på mig. Blodprøverne har jeg endnu ikke fået svar på, men tror nu ikke der er noget at være nervøs for. Til gengæld var hun bekymret for mit helbred. Jeg havde (som jeg lidt var klar over…) stress, og hun spurgte mig om jeg også følte mig deprimeret for tiden, og det måtte jeg jo så nikke ja til, så jeg fik besked på, at sygemelde mig fra job i 8 dage og få slappet lidt af.

Der er kun gået 1 dag, og jeg er allerede mega rastløs og keder mig. Jeg har også bare ligget på langs hele dagen, hvilket nok ikke er det mest afstressede faktisk – for så er der rigtig tid til, at alle tanker kører rundt i hovedet.

Så hvad gør man lige? Hvordan skal jeg bedst muligt komme af med min stress, så jeg er klar til arbejde igen? Hjælp!

20140731-215011-78611185.jpg

1

  • Hej seje Camilla! Måske virkelig dumt og fjollet at skrive, men har du prøvet yoga, meditation eller mindfullnes? Ikke i et fitnesscenter med en instruktør som selv stresser over at have et hold bodypump en time efter, men hos nogle professionelle, uddannede og dygtige mennesker i et afslappet miljø? Jeg ved der er flere gode steder i Kbh der kører mindfullness og andre steder hvor yoga, meditation og lignende er rigtig gode. Måske kunne det i en periode hjælpe dig til at få kroppen ned på et mere afslappet niveau? Det afhjælper naturligvis ikke dybe psykiske problemer, men det kunne måske give din krop mere ro på?

    Tanker herfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scccch…..