I'm not a quitter - anymore.

Spring mood. In love with this white thing…..

Julen er en af mine yndlingstider. Ikke på arbejdet, for der er ikke rigtig noget der hedder fri i juletiden – møde tidligt, fri sent, og nærmest ingen fridage! TILGENGÆLD…. så tror jeg også bare at det gør, at jeg nyder mine små 3 fridage endnu mere. Der er bare noget specielt og noget magisk over stemningen i julen, og nogen af de få dage om året, hvor vi er samlet hele familien. Også er jeg bare en sucker for flæskesteg med heeeeele møget. Svin i lange baner, med brun sovs og rødkål…. det er lige før, jeg kniber en tårer, når jeg sætter tænderne i føden.

 photo jakke_zps2fbf8d53.jpg

Jeg købte selv min julegave fra min mor i år, som er denne fine hvid jakke på billedet. Jeg er simpelthen så glad for den, så jeg blev nødt til, at vise den frem – lige nu er der sgu lange udsigter til noget forårsvejr, så jeg spreder lidt forår på bloggen. Jeg er verdens største klovn, så jeg er spændt på, hvor længe jeg holder jakken hvid.

Håber I alle har haft en dejlig jul, med masser af glæde, kærlighed og MAD.

 

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm not a quitter - anymore.