The day of Joy..

Gratefulness…

Jeg er begyndt at læse en bog, som handler om, hvor vigtigt det er, at vise taknemmelighed og at elske sig selv, før det gode kommer til en i livet. Går man rundt og er negativ, så er det alt det negative man tiltrækker. Jeg har altid været en anelse negativ omkring alt ved mig selv og mit liv, og måske ikke helt sat pris på alle de ting der faktisk er godt – fordi jeg altid tænker, at det er da ok, men det kunne blive bedre. Derfor var der en øvelse i bogen om, at man skulle lave en lille liste om nogle ting man er taknemmelig for, og hænge et sted hvor man så den hver dag, så det til sidst var noget der bare var brændt fast på lystavlen…

Jeg har prøvet at lave en, den er blevet lidt kort, men jeg regner med, at i løbet af jeg begynder at blive mere positiv ved mig selv og ved livet, så kan listen helt sikkert blive længere

 photo foto-80_zpsd18ccc16.jpg

1. Jeg er sund og rask og lever i bedste velgående

2. At jeg har en skøn familie, som hjælper mig når jeg har brug for det og som elsker mig ubetinget – og omvendt. Det kan man ikke andet end at være taknemmelig for.

3. Har gode veninder som altid er der for mig og som jeg ALTID kan grine og have det sjovt med. Latter er noget jeg sætter STOR pris på.

4. Bor i et lille klaustrofobisk hummer, MEN, jeg har tag over hovedet, en blød seng at sove i og et TV med de kanaler jeg vil se.

5. Jeg har et job, som gør jeg har noget at gå op i, jeg har penge til at overleve og betale alle mine regninger til tiden.

6. MAD – den blev jeg nødt til at skrive på, fordi mad gør mig glad, så jeg er RET så taknemmelig for lækker mad. Når pengene ikke altid rækker til de helt store og lækre måltider, så sætter man virkelig pris på en god gang flæskesteg med brun sovs og kartofler hjemme hos mor.

7. Rejser. Har tit været træt og sur over jeg ikke har haft råd til at rejse ud og opleve verdenen som jeg gerne vil, men i det mindste har jeg været ude at rejse. Hver sommer de sidste mange år, har jeg da præsteret at få sparet sammen til en rejse, så selvom det har været meget de samme steder, så har det været fantastiske oplevelser hver gang. Så må de store eventyrer vente til en dag jeg har en speciel at dele dem med haha (Undskyld, kliche, please don’t puke.)

Jeg skal hvertfald til at være taknemmelig over flere ting, om det så bare er små ligegyldige ting, så vil jeg begyndte at øve mig i det – øve mig i at sige TAK. Og fylde mere og mere på min liste. Allerede nu, kan jeg se jeg har glemt en ting på min liste som jeg er taknemmelig over….. Channing Tatum. TAK.

 

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The day of Joy..