Ferielæsning.

I’m not a quitter – anymore.

 photo im-back_zps0ce3bccd.png
Jeg havde egentlig  besluttet mig for, at opgive bloggen, fordi jeg egentlig lidt følte jeg skrev og var lidt ynkelig, og synes ikke rigtig det var noget folk gad at læse. Jeg har en tildens til, at opgive for hurtigt, og det gælder vidst desværre lidt for mange ting her i livet.  Men de sidste par dage har jeg tænkt lidt over det – og jeg gav sgu nok for hurtigt op igen, fik ikke så mange followers, så tænkte det kunne være ligemeget. MEN….. jeg giver det lige en chance mere. Om ikke andet, kan jeg læse det når jeg keder mig 😉

Håber stadig I vil læse med og jeg gør mit bedste for, at blive bedre end før.

 

Jeg kan også sagtens bruge input til hvad I synes jeg skal gøre bedre. Og hvad I eventuelt synes jeg skal blogge om?

 

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferielæsning.