En grå besked på en grå dag - hvad betyder denne knude?

1. dag til sangtræning.

Som jeg skrev i et tidligere indlæg (HER), skal jeg starte til sang på Music Institute of Copenhagen, for at overskride nogle personlige grænser, og det skal hjælpe mig med, at komme ud af min skal og udvikle mig. De fleste mennesker ville nok glæde sig helt vildt, men jeg har simpelthen så ondt i maven af nervøsitet – og hvad er der at være nervøs for? Det er nok ikke første gang, hun får en elev der er nybegynder og ikke kan en skid. Jeg er bange for, at jeg ikke tør give mig 110%, men det er noget jeg må presse mig selv til.

Jeg skal afsted om en time, og ligger stadig på sofaen i nattøj. Ups!

Blogger om det hele senere 🙂

Dejlig snevejrs onsdag, folkens <3

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En grå besked på en grå dag - hvad betyder denne knude?