Nytårsfortsæt - de holder sgu aldrig!

1. step i min selvudvikling

 photo Skaeligrmbillede2015-01-01kl113322_zps1378be99.png

 

Jeg læste en annonce om en mand, som brugte sangundervisning til, at arbejde med sig selv og sin udvikling. Og jeg synes det så lød fedt, fordi jeg elsker musik og elsker at synge (når jeg er helt alene hjemme og ingen kan høre mig!) men tænkte ikke det var noget jeg gad bruge penge på, fordi jeg sagde til mig selv: “Nå men, jeg kan alligevel ikke synge, og jeg tør ikke stå foran et fremmed menneske og gøre mig selv til grin og lyde som en kat med halsbetændelse”

Så gik der noget tid, og jeg begyndte, at have en masse drømme om natten om, at jeg startede til sang. I en kort periode, drømte jeg bare hele tiden, at jeg sang. Og jeg ved ikke om det er mig der er lidt halv overtroisk, men jeg så det som et tegn. Så jeg gik ind på Music Institute Of Copenhagen, fandt tilmeldingslisten, og tilmeldte mig.

Det bliver det mest grænseoverskridende, nogensinde. Jeg har før prøvet, at starte til sang hos en privat lærer, men stoppede allerede efter kun 2 gange, fordi jeg ikke kunne give mig 100% og var alt for genert, og sikker på sanglæreren grinede af mig bag min ryg. (Plus hun spyttede på mig når hun talte og sang, og jeg har et issue med spyt!!!)
Jeg blev også ved med at sige til mig selv, at jeg ikke kunne. Og det kommer man ikke langt med. Så nu skal jeg starte med en anden indstilling end jeg gjorde dengang. Jeg har lært, at man kan tricke sin hjerne til mange ting, ved at sige, at man ikke kan, eller at man ikke er god nok. Jeg skal så bare have tricket mit hjerne til det modsatte – sige til mig selv at jeg godt kan. Og selvom det lyder pisse nemt, så er det noget af det sværeste for mig – især hvis man skal tro på sig selv.  Jeg skal nok bare huske på, at jeg ikke gør det her for, at blive en god sangerinde, men for at overskride en masse personlige grænser og komme ud af min skal, bryde muren med det mange meter tykke cement – måske den mur, kan blive til en pap væg i stedet for.

Desuden er jeg meldt på 20 lektioner, som er betalt. Så der er no turning back. Det kostede mig 6000kr., og det er edermame øv-penge, at smide væk, bare fordi man er for usikker og ikke tør. Hvem ved? Måske bliver det min nye hobby! Jeg har sommerfugle i maven – og lidt kvalme. Men jeg tror på, det bliver godt <3

Kram og la la laaaaaa

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsfortsæt - de holder sgu aldrig!