The Secret

Scccch…..

 photo when-im-depressed-i-take-a-shower_zps91892f31.png

Hej allesammen

Jeg beklager virkelig meget, at der har været så stille på bloggen de sidste par dage. Jeg er inde i en mega dum periode lige nu, hvor jeg føler mig deprimeret og udmattet hele tiden. Kan ikke rigtig overskue noget, ikke engang at lave et blogindlæg kan jeg overskue. Opvasken har stået snart en uge nu, og min lejlighed ligner et bombet lokum. Jeg bliver ved med at udsætte ting – “det gør jeg imorgen”, men så snart jeg er hjemme fra arbejde igen, er jeg fuldstændig udmattet og smider mig på langs.

Jeg føler mig slet ikke særlig glad for mit arbejde for tiden, eller mit liv for den sags skyld – sådanne perioder kommer jeg tit ind i,  og nu er den bare rigtig slem, og jeg går virkelig bare og tæller ned til, at jeg har lidt ferie og kan koble af. Er så stresset for tiden, mit hår ryger af i store fede totter, og jeg føler mig bare… ad! At jeg har det som jeg har det, tager virkelig hårdt på én, og jeg tror faktisk det tager hårdere på en, end man lige går og tror, også er en dag fra 10-19 hver eneste dag, altså virkelig virkelig lang. J

Jeg skal nok prøve, at holde bloggen opdateret, men det næste stykke tid, kan det godt blive lidt stille herinde. I will do my best!

Ha’ en dejlig aften

 

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

1

  • Amanda

    God bedring og pas på dig selv.. Og husk at dit helbred er vigtigere end en skinnende lejlighed, selvom jeg udmærket kender den slags perioder. Håber du kommer godt igennem <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Secret