Gratefulness...

Undskyld.

Jeg har simpelthen været en mega klaphat til, at poste indlæg på min side her på det sidste. Jeg gik som sagt ned med stress og var mega deprimeret hele tiden, så jeg har ikke haft overskuddet eller lysten til at skrive. Jeg har været sygemeldt i 2 uger og derefter havde jeg 2 ugers ferie.

Jeg er lige kommet hjem fra en uges ferie på Kreta, og ærligt; Jeg lavede ikke andet end at ligge på en poolstol, spise og sove i de 7 dage og det trængte jeg til. Jeg var træt og udmattet hele tiden. Men efter jeg er kommet hjem, kan jeg godt mærke, at jeg har fornyet energi og er klar til at starte igen. Jeg er raskmeldt fra jobbet igen og starter på mandag. Så skal jeg bare prøve at tage den lidt med ro fra start, og prøve at finde ud af, hvor filan den stress egentlig stammede fra.

Lige nu nyder jeg de sidste dage af ferien i Jylland og tager tilbage til KBH igen på torsdag. Bliver nu godt, at komme lidt hjem. Men for saaaatan…. hvor jeg savner Kreta og Græsk salat!!! (og ham den lækre græker som dansede til Græsk aften… Yum!)

 photo greek_salad2_zps640b2632.jpg

 

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratefulness...