Når angsten kigger forbi...

The Secret

 photo the-secret_zps9ca1375b.jpg

 

Jeg var til min gode venindes polterabend i lørdags. Jeg fortalte kort om min blog og mine issues, og både min veninde, hendes søster og kusine anbefalede mig allesammen, at jeg skulle læse denne bog her. Det er en bestseller fra 2006 skrevet af Rhonda Byrne.

Jeg har netop lige hentet den på biblioteket. Bogen handler om hvordan man gennem hemmeligheden i form af at tiltrække det man ønsker, tankens kraft og visualiseringer kan finde sin styrke, mobilisere indre ressourcer og få succes.

Er der nogen der har læst den? Jeg er spændt på at læse den 🙂

Ha’ en dejlig sommerdag.

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

4

 • Naja

  Kære Camilla.
  Jeg vil starte med at sige tak.
  Fordi at du belyser dette emne gennem dine egne oplevelser.
  Personligt har jeg lidt under disse problematikker så lang tid jeg husker..
  Jeg har endnu ikke mødt et menneske der virkelig i bund og grund ved hvad det vil sige, derfor er det vel også endnu nemmere at føle sig forkert?
  I hvert fald er jeg SUPER lykkelig over at du åbner op, og jeg får lov til at følge dig i kampen om at overvinde dårligt selvværd!
  Keep up the good work:D
  Og tak tak tak….
  Kram fra naja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Louise

   Hej Naja.

   Tusind tak for de rosende ord, det skal du vide, at jeg virkelig sætter pris på. Nogle gange tvivler jeg lidt på, om jeg skal stoppe bloggen eller om det er for meget jeg “giver ud” af mig selv, men når jeg får sådan en besked som din, så giver det mig lyst til at fortsætte. Så tak til dig også 🙂 Tak fordi du læser med.

   Kram fra Camilla xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har hørt mange forskellige ting om bogen. Nogle elsker den, mens den for andre ikke er noget værd. Det er med at bruge den, hvis man kan eller noget af det. Jeg læste lige dit indlæg – kampen om min negative jeg og det gik op for mig, at jeg har det lige sådan – og faktisk altid har haft det. Jeg har en vis idé om hvorfor jeg har det sådan – men det kan også godt være at jeg samtidig er meget sårbar. Jeg er ikke sikker på det. Men jeg magter ikke at blive ved med at have det sådan mere og derfor har jeg opsøgt min læge, så jeg måske kan komme til psykolog og arbejde mig ud af disse konstante negative tanker. Jeg tror, at jeg engang for længe siden har manglet støtte og på den måde tillært mig nogle ting, som arbejder sig mod mig nu og ikke med mig – og jeg håber sådan jeg kan lave det om. Det er super vigtigt at tage sig selv alvorligt og at have fokus på det – for så kan tingene måske blive bedre. Det håber jeg hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Louise

   Sådan havde jeg det også, jeg var (og er stadig) udmattet konstant, fordi jeg har det sådan og fordi der altid kører så mange tanker rundt i hovedet på mig. Så rigtig flot gjort, at du har opsøgt din læge. Held og lykke med din rejse frem mod et bedre dig 🙂

   Kram Camilla xx

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når angsten kigger forbi...