Spring mood. In love with this white thing…..

Nytårsfortsæt – de holder sgu aldrig!

 photo IMG_6494_zpsdfd7f805.jpg(Billedet er fra sidste års nytårsaften)

Jeg har de sidste mange år – omkring 12 faktisk, været så fuld nytårsaften, at jeg ikke har kunne huske en dyt. Det har været sjove aftener, udentvivl, men i år synes jeg bare ikke jeg kunne overskue nytårsræset med sprut og fest ud til langt på morgenen. Jeg ved sgu ikke om det er alderen der trykker, eller det bare er mig der er blevet kedelig.

Heldigvis, blev jeg inviteret hjem til min venindes forældre. Hun er gravid, og kan poppe baby når som helst, så hendes nytårsaften skulle også bare være stille og rolig. Det var den hyggeligste nytårsaften længe, med en lækker 3 retters menu. Jeg var hjemme (ædru) kl. 1.30, og er vågnet idag frisk og veludhvilet – hold kæft hvor er det skønt!!!!

Jeg sad lige og tænkte på, at jeg hvert år, ALTID har lavet en eller anden form for nytårsfortsæt. Jeg har næsten altid lavet det nytårsfortsæt om, at jeg skal træne og komme i form, fordi jeg er luddoven og aldrig rigtig har trænet. (Udover cykelturen til og fra arbejde – som jeg altså kalder motion) Derudover så har det også altid været noget med, at jeg skulle tabe mig og spise sundt. Og hvad sker der med disse nytårsforsæt?
Jeg spiser sundt de første to uger, også dør den hen og jeg falder tilbage til det der er nemt og hurtigt. Og træningen – den bliver udskudt gang på gang med 100 undskyldninger. Også tænker jeg…. det er nok bare ikke mig, det er ikke det nytårsforsæt, jeg skal give mig selv!! Så i år vil jeg sætte mig et nytårsfortsæt med noget jeg virkelig brænder for;

Jeg gider ikke være på den evige slankekur, så mit nytårsforsæt er, at spise det jeg har lyst til (med måde, selvfølgelig.) Mit nytårsfortsæt er også, at jeg ikke vil træne, før jeg kan mærke, at det er noget jeg er motiveret til, ellers bliver det ikke sjovt for mig, og undskyldningerne begynder at komme, også melder jeg mig ud.
2015 skal være om det indre og ikke det ydre, det skal være året hvor jeg lytter til mig selv og får styr på mig selv. Mit nytårsfortsæt skal være, at jeg gør nogle ting for mig selv. Jeg vil finde en hobby, så jeg har nogle ting, at gå op i, og ikke bare altid ligger hjemme og kukkelurer og føler mig ensom. Jeg skal være mere social. Jeg skal overskride grænser, jeg skal udvikle mig, jeg skal finde ro i mig selv og hvile i mig selv, jeg skal lære mig selv at kende.

Der skal arbejdes hårdt i 2015, det bliver en sej kamp. Jeg har allerede meldt mig på et kursus, som forhåbenligt hjælper mig lidt den rette vej. Noget sindssygt grænseoverskridende, som skal hjælpe mig med, at komme lidt ud af min mega tykke skal og overskride nogle personlige grænser. Det kan I læse mere om, i næste indlæg jeg poster. Stay tuned 😉

Ha’ en skøn tømmermændsdag derude, og husk junkfood er et must d.1 januar. Selvom jeg ikke har tømmermænd, udnytter jeg situationen (hey, der er 30% på Dominos pizza!!!)

 

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

2

 • Simone

  Hej Camilla.
  Jeg har lige fundet din blog og ville bare lige skrive, at jeg synes det er rigtig spændende læsning som jeg nemt kan relatere til. Jeg føler mig selv rigtig inspireret til at prøve kræfter med en tur til USA efter at have læst hvordan deres mentalitet har påvirket dig, og jeg vil helt sikkert læse med fremover.
  Kh Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Louise

   Fedt, Simone. Det synes jeg helt klart, at du skal gøre. Jeg ville ønske, at jeg havde økonomien til at tage afsted igen – og i en længere periode. Er det noget bestemt du har kigget på, eller er det bare en ferie, du har i tankerne? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring mood. In love with this white thing…..