Farvel til den negative rutine…

I took a break from.. me!

 photo break_zpsl43qhfcx.jpg

Okay – jeg oprettede denne blog i sin tid, fordi jeg fandt ud af, at jeg havde en del issues som jeg skulle have styr på. Issues med mig selv. Selvom det ikke er en evighed siden jeg oprettede bloggen, sidder jeg alligevel lidt og tænker – “okay, det er dårligt skrevet, nej nej – hvor pinligt”. Også er jeg sgu allerede igang igen, med at slå mig selv i hovedet med en hammer….. Den eneste, og vigtigste grund til, at bloggen blev oprettet var nemlig, at jeg skulle af med det der negative lort, som dansede rundt i knolden på mig og blæste en fanfare hver gang den overtog. Jeg husker, at jeg nød at skrive, selvom det måske egentlig var ligegyldige ting, men for mig, var det en form for selvterapi.
(I kan læse mit allerførste indlæg lige HER! – Jeg skrev den for omkring 2år siden.)

Jeg var inde i en dum periode, hvor jeg følte alt ramlede ned omkring mig. Jeg havde et job, hvor jeg følte mig dybt ulykkelig, jeg lod folk træde på mig igen og igen, uden at sige fra, men bevarede mit glade positive jeg. Facaden der, som ingen kendte til. Alt det, lagt sammen med bloggen, hvor jeg måtte rive op i gamle ting, i nye ting, dele det med alle mulige fremmede mennesker, som jeg ikke engang havde delt med mine nærmeste, det blev sgu pludselig for meget for mig. Jeg lukkede derfor bloggen. Men så gik der ikke så lang tid, så prøvede jeg at det en chance mere. Men så var det sgu som om, at jeg ikke rigtig kunne finde på noget at skrive, uden det blev gentagelser. WRITER’S BLOCK, you know. Så igen, afsluttede jeg mit abonnement her på bloggersdelight, og skrev egentlig ikke mere.

Jeg fik kort tid efter et nyt job, som kom lige hvor jeg mindst ventede det, og var ved at give op på alt. Jeg så det, som min nye start istedet for bloggen. NU skulle jeg virkelig lære mig selv at kende, og hvile i mig selv. Jeg skulle være 100% mig selv, møde nye mennesker, stifte nye venskaber, jeg skulle have mig et LIV. Et fucking GODT LIV. Og må indrømme, at jeg faktisk glemte lidt til min blog.

NU besluttede jeg mig for, at vende tilbage. Ironisk nok, er jeg igen igen, lige nede i et lille bitte stime, hvor jeg ikke har det sådan heeeelt vildt fedt, og derfor kriblede det pludseligt i mine fingre, for at komme tilbage til skriveboardet. Faktisk drømte jeg om bloggen forleden nat, og jeg tænkte igen, at det må være et tegn. JA, jeg er en overtroisk-kind-of-gaaaaal, som tror på mærkelige tegn, kærlighed ved første blik OG SPØGELSER. Derfor vil jeg det næste stykke tid, se om jeg kan få lidt styr på min blog – få rettet lidt hist og her, og hvis jeg er mega-sej, kan jeg måske få lavet en lidt flottere layout. Men jeg er sgu ikke så teknisk, som jeg har været. Min idé med at arbejde med mig selv, og bloggen skulle være en hjælp, gik jo lidt i vasken sidst. Siger man ikke noget med, at 3. gang er lykkens gang? For så er det sgu da nu. Juhuuuuuuuuuuuuuuu.

Håber stadig I vil kigge lidt med.

 

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til den negative rutine…