Dansede udenfor min comfortzone! Og fuck, hvor var det fedt!

Farvel til den negative rutine…

 photo 2c606e031c49e55dde4fb038d085d33d_zps25c3ab11.jpg

Jeg er i gang med at læse et hav af bøger, om selvudvikling og at man skal se positivt på livet, også selvom det går lidt ned ad bakke. Og jeg er godt klar over, at det ville hjælpe mig en del, hvis jeg ændre den negative tanke der hver dag buldrer i mit hovede. Men er I klar over, hvor svært det er at ændre en negativ rutine?

“Sometimes, all it takes to change your life is to change your routine.”

 

Jeg har skrevet en masse gode fifs ned, til hvordan jeg kan ændre den negative og dem hænger jeg rundt omkring i lejligheden så jeg får øje på dem hver dag. Udover det, har jeg læst om sådan et “Visuel board”… man laver en slags planche med ting man ønsker sig i fremtiden, eller bare positive ting, det kan være noget som at man ønsker sig sit drømmejob, man ønsker sig et par bestemte sko, ALT hvad der kan falde en ind – også skal den hænge ved ens seng, så det er det første man ser om morgenen og det sidste man ser om aftenen inden man går i seng… der skal købes pap og lim!!

Jeg ved jeg når mit mål <3

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansede udenfor min comfortzone! Og fuck, hvor var det fedt!