1. step i min selvudvikling

Selvudvikling i Los Angeles.

 photo IMG_6492_zps786bf4ab.jpg

Jeg var for første gang nogensinde, i Los Angeles her i November måned. Jeg har aldrig nogensinde glædet mig så meget til en ferie som denne. Alt det man ser på TV, it looks so freaking perfect. Vi havde fået en lejlighed 5 min. fra Hollywood Walk Of Fame, på Franklin Avenue. Lille, men hyggelig og perfekt beliggenhed.

Hvis man har læst min blog, og nogle af de første par indlæg og “intro menuerne”, så har man nok dannet sig lidt et overblik over hvordan jeg er. Jeg er mega genert, jeg er nok ikke særlig åben og imødekommende og mit førstehåndsindtryk på folk er oftest, at jeg er en snobbet biach. Det får jeg tit at vide – indtil folk lærer mig at kende. Så det vil sige, at jeg er alt det, de IKKE er i Los Angeles. Jeg er en mega perfektionist. Så det der med, at tale engelsk til andre, er noget jeg altid har undgået. Både fordi jeg ikke er så god til engelsk, men også fordi, at min perfektionisme kommer frem i mig – jeg vil have det skal være rigtigt formuleret det jeg siger, og hvis jeg er usikker på det, så holder jeg hellere min mund og lader andre tale. (Som er pisse dumt, for det lærer jeg jo ikke noget af!!)
Nå, men jeg havde godt hørt lidt om, hvordan Amerikanere er, og hold nu op. Jeg har aldrig i mit liv, mødt sådan nogle imødekommende, venlige og åbne mennesker.
Her i Danmark, kan folk sgu næsten ikke smile til hinanden i metroen, eller sige undskyld hvis man puffer ind i hinanden. Og ja, nogen vil mene det er lidt overfladisk, men altså – der er noget der som virker.

Min pointe med det her er:
Efter kun 10 dage i LA, kunne jeg klart mærke en positiv forandring på mig selv. Jeg er lukket inde i den dumme skal, som jeg i mange mange år, har prøvet at komme ud af.
Jeg har en tildens til, at være lidt (meget) halv negativ tit, og mit selvværd er bare… ja, ikke noget at råbe hurra for. Og jeg kunne bare mærke på mig, at jeg blev mere “modig” derovre – liiidt mere selvsikker, lidt mere åben og imødekommende. Og jeg snakkede derudaf.

Jeg har en eller anden teori om, at det var Amerikanerne der smittede af på mig. Deres mentalitet er bare så meget anderledes end danskerenes. Fremmede mennesker der hilser på en, siger godmorgen hver morgen, joker med en i køen i supermarkedet, giver komplimenter, taler og viser interesse, hjælper en når man ser søgende ud, positive og glade mennesker (Plus sol og palmer var også et plus!!)
Men helt ærligt, det gjorde virkelig ét eller andet ved mig. Jeg ved ikke hvad det var. Jeg turde pludselig tale gebrokken skoleengelsk og mærkeligt tegnesprog, når jeg ikke lige kunne forklare mig, jeg kunne spørge om vej, gå i supermarkedet alene og købe ind, og vildest af alt, så turde jeg pludselig at køre rundt i LA’s trafik (ret stor for mig, sidst jeg kørte bil, var min fars og der smadrede jeg hele kofangeren……..sowwyyyy daddyyy) Det var som om min selvtillid og selvværd blev boostet lidt op derovre.
 photo cali1_zps98cd11bf.jpg
(Billedet her er taget ud fra vores bilrude og blev egentlig helt vildt fedt!)

Det er selvfølgelig altid rart, at komme på ferie og komme lidt væk fra sine vante omgivelser, og jeg plejer også at nyde mine ferier og være glad, men jeg kan ikke helt forklare den følelse jeg havde indeni – det var bare på en helt anden måde denne gang i LA. Og mine kollegaer kommenterede det også da jeg kom hjem, at jeg var et helt nyt menneske, og det var dejligt at se mig så glad. Det kørte pludselig i butikken og jeg solgte sand i sahara flere uger efter. Nu er jeg klar til, at komme afsted igen. Jeg er ved at være tappet for LA-energi, og jeg har brug for mere. Kan man lave en deal med lægen, om en tur derover i ny og næ? 😉

Jeg tror det ville være SÅ sundt for min selvudvikling, at rejse noget mere til LA. Faktisk kunne det være helt vildt, at tage dertil og bo 6-12 måneders tid. Det er noget jeg burde gøre for mig selv, men økonomien sætter selvfølgelig en stopper for det. Jeg ved bare det kunne have en enorm virkning og være sundt for mig – det vil være sundt for alle mennesker.

 photo cali_zps99e144db.jpg

I love you, California.

Sincerely,
yours truly xx

 

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. step i min selvudvikling