Selvudvikling i Los Angeles.

Colgate-smil.

 photo IMG_6569_zpsb267e6b4.jpg

Jeg var for et par uger siden til det årlige tandlæge tjek. Jeg har altid fået ros for mine tænder, og fået at vide at jeg passer godt på dem. Min tandlæge siger altid jeg er en røv kedelig patient, fordi der ikke er en skid at lave på mine tænder. Det var det samme han sagde denne gang, men……pludselig siger han så: “Ej har du set din ene fortand er gulere end den anden?” og han fandt et spejl frem. Og NEJ, Allan, det havde jeg faktisk aldrig nogensinde lagt mærke til det, men tak fordi du viste mig det, så jeg fra nu af kun kan se en gul tand, når jeg smiler.

Jeg ved sgu ikke om han har hjernevasket mig, men nu har jeg fandme ikke lagt mærke til andet end den skide lorte gule tand, siden han sagde det og det irritere mig lidt. Og de fleste mennesker, ville nok egentlig være ligeglad med den ene tand, men jeg fokuserer alt alt for meget på den, det lyder lidt sygt ikke? Igen – den der stræben på, at være perfekt og frygte hvad andre synes om mig, tænk at en lille ting som en halv gul tand, kan sætte de tanker igang. Det er ret uhyggeligt! Altså jeg mener, forhåbenlig kan folk li’ mig selvom jeg har en gul tand… Det sygt, det der foregår i knolden på een nogle gange!

Sååå…. nu fik jeg lige en hjerneblødning og købte alt muligt sjovt tandpasta og en elektrisk tandbørste. Gad vide om min gule tand bliver hvid, eller det her bare er svindel og humbug. Har I nogen erfaring? Tandbørsten vibrerer ekstremt meget, og højt, og jeg frygter lidt hvad mine naboer tror, jeg laver hver aften og morgen, når man kan høre brummen fra min lejlighed… (Ja, der er meget lydt hos mig!)

 photo IMG_6566_zps86bd37ae.jpg

 

Ha en dejlig søndag!

Kram fra den gule tand og jeg <3

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvudvikling i Los Angeles.