Be prepared!

Barndommens Gade

Jeg har her i weekenden haft besøg af 2 af mine gamle barndomsveninder fra Jylland, så har ikke rigtig brugt noget tid på bloggen.

Vi har gået i børnehave og folkeskole sammen, og efter vi er blevet ældre og bor 3 forskellige steder, langt fra hinanden, så ses vi så sjælendt. Men endelig fandt vi en weekend, hvor vi alle kunne ses. Vi besøgte en af vores gravide veninder, som vi også har gået i børnehave og folkeskole med. Og min ene veninde, havde ikke set hende siden 9 klasse. Det var så vildt, hvordan vi bare kunne mødes, sidde og snakke som om det var en eller to dage siden vi sidst havde set hinanden og at vi bare stadig de samme tosser.

 photo IMG_6678_zpsf2a32925.jpg

Det er længe siden, at jeg har følt mig så glad og taknemmelig. Jeg er så glad for, at have de 3 veninder i mit liv, som altid har været der og altid vil være der. Så ville benytte dette indlæg til at sige: Tak <3

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be prepared!