Håndlæsning

Tankevækkende!

Jeg bliver nødt til at dele denne video herinde. Jeg faldt forleden over denne sang, og har hørt den et par gange siden. Sangerinden var træt af, at alle hendes billeder og videoer blev photoshoppet, så det nærmest ikke lignede hende mere, så hun skrev denne sang og lavede denne her video.

Jeg synes det er sindssygt tankevækkende og inspirerende. Tænk lige på, hvor mange piger (inklusiv mig selv) der idag, føler de er nødsaget til, at gemme sig væk gennem tonsvis af makeup, for at føle sig smukkere. Eller for at andre skal synes man er smuk. Hvorfor kan man ikke bare være smuk som man er? Jeg ville ønske, at jeg kunne gå uden noget hver eneste dag og være eau natural, og føle mig smuk. Men “samfundet” er bare sådan idag, tror jeg.  Man bliver mobbet i skolen eller set ned på, hvis man ikke har det rette tøj og makeup, man ser op til smukke filmstjerner der er tynde som bønnestager, som er photoshoppet, har fået foretaget masser af plastikoperationer, så de sikkert ikke engang ligner sig selv mere, men ligner hinanden allesammen. Men er de lykkeligere af den grund?

Der burde være flere stjerner som Colbie Caillat, som små unge piger kan se op til. Som ikke er retoucheret i sine videoer og billeder og smider tøjet. Synes videoen er værd, at tage et kig på 🙂

Rigtig god søndag.

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndlæsning