At drømme sig væk...

Håndlæsning

foto-79

 

Jeg har idag været til polterabend med temaet “Jorden rundt” – dette resulterede i, at vi kom en tur forbi Indien og fik en håndlæsning. Bruden fik en lang håndlæsning også fik vi andre en lidt kortere. Hånden på billedet er min hånd. Jeg skulle tegne min venstre hånd på et papir imens jeg kiggede væk. På min håndlæsning, kunne hun bl.a. sige, at jeg stressede meget for tiden, på den arbejdsmæssige front og derudover kunne hun også se noget på det psykiske og følelsesmæssige. Hun sagde også noget med, at jeg var god til at lytte og snakke med mine veninder, og rigtig god til at tale, men derimod, når folk prøvede at komme tæt på mig, så lukkede jeg lidt af, jeg lukkede ikke mange ind. De ting ramte ret plet på mig, det var lidt vildt. Der var dog også få ting der ramte lidt ved siden af. Bl.a. noget med, at jeg kunne blive skuespiller eller sangerinde, og jeg havde haft mange kærester i mit liv. (Én kæreste og ingen evner indenfor skuespil eller sang….) Men synes det var en spændende oplevelse, og kunne godt tænke mig, at prøve det igen en dag, hvor der er mere tid. Det hele skulle gå lidt stærkt. Jeg elsker alt sådan noget spirituelt, har før været hos en Clairvoyant, som var den vildeste oplevelse nogensinde.

Vi fik allesammen en sten med hjem. Min hed: “Agat lilla”. Ved den står der:
“Skaber forandring og hjælper en med at elske sig selv. Hjælper til med at finde ud af, hvad der virkelig har værdi.”
Dét synes jeg jo var lidt vildt, da hun i forvejen ikke vidste noget om mine problemer. Den sten er som skabt til mig 😉

Hvor ligger man denne sten? På hylden? ved sengen?

Havde en virkelig fantastisk dag, og jeg har simpelthen nogle sindssygt fantastiske mennesker i mit liv. 🙂

 photo xoxo_zpsbf238a77.jpg
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At drømme sig væk...